KEDS njofton për reduktime në disa fshatra të Lipjanit

 KEDS njofton për reduktime në disa fshatra të Lipjanit

Për shkak të punimeve në rrjet dhe sistem, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerje të rrymës.

Gjatë ditës së ardhshme në disa vende të Kosovës do të ketë ndërprerje të rrymës, kjo për shkak të punëve në rrjet dhe sistem që do të bëhen nga ana e KEDS-it.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllovia  (Kodi:41000003)  prej orës 09:00- 12:00 dhe 13:00-15:00

Vendet:fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec,  Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor dhe vendosja e shtyllave të betonit

 

LipjaniNews.com