Kaq vota kanë grumbulluar Vlora Limani Hajnuni, Shkelzen Hajdini e Ilir Tasholli

Siç mëson Portali Rajonal Informativ LipjaniNews tre kandidatët nga Komuna e Lipjanit nga radhët e LDK-së kanë grumbulluar një numër të madh të votave.

Siç mëson LipjaniNews të tre këta kandidat vetëm në Lipjan kanë kaluar mbi 5 mijë vota.

E SPONZORIZUAR

Shkelzen Hajdini vetëm në Lipjan ka marr rreth 6125, ndërsa deri më tani ka grumbulluar 8234 vota.

Vlora Limani Hajnuni në Lipjan ka marr rreth 5833 ndërsa deri më tani ka grumbulluar rreth 7500 vota.

Ilir Tasholli në Lipjan ka marr mbi 5500 vota ndërsa deri tani ka grumbulluar rreth 7431 vota.

Këto të dhëna nuk janë zyrtare ende sepse siç mëson portali ende nuk kanë marr votat nga gjitha komunat, dhe kjo mundët të ndryshoj.

LipjaniNews do të ju mbaj të informuar.