Kanë nisur punimet për ndërtimin e rrjetit të ndriqimit publik përgjat rrugës Lipjan-Magure

 Kanë nisur punimet për ndërtimin e rrjetit të ndriqimit publik përgjat rrugës Lipjan-Magure

I pari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot gjatë ditës ka qëndruar në fshatin Hallaq i Vogël ku ka përcjellur nga afër fillimin e punimeve për ndërtimin e rrjtetit të ndriqimit publik përgjat rrugës Lipjan – Magure.
Kryetari Ahmeti tha se ky projek i cili ka filluar të realizohet është një projekt shumë i rëndësishëm dhe është mirëpritur nga banorët e këtyre lokaliteteve dhe se po ashtu do të ndikojë në rritjen e sigurisë së qytetarëve gjatë qarkullmit të tyre përgjat kësaj rruge, njofton Komuna.
Ndërtimi i ndriqimit publik do të bëhet përgjat rrugës Lipjan – Magure dhe fshatrat Hallaq i Vogël, Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Torinë, Poturovc, Qylagë dhe Magure. Çmimi i përgjithshëm i punëve që do të kryhen në kuadër të projektit është rreth 300 mijë euro.

Image may contain: 1 person, standing, sky, cloud and outdoor
Image may contain: 1 person, sky and outdoor

LipjaniNews.com