Kandidatja Hajnuni: Të gatshëm për punë dhe përgjegjësi të reja nga Lipjani

Kandidatja për Deputete nga LDK në Lipjan përmes një statsi në facebook ka shkruar duke thënë se janë të gatshëm për punë dhe përgjegjësi të reja nga Lipjani

Të gatshëm për punë dhe përgjegjësi të reja
Nga Lipjani
#mepunëpërKosovën

E SPONZORIZUAR