Kandidatët për deputet nga LDK-Lipjan marrin përkrahje

Partitë politike në Lipjan po vazhdojnë përkrahjen për kandidatët e tyre për deputet në Parlamentin e Kosovës.

LDK-Lipjan ka publikuar fotografi të tre kandidatëve të tyre me numrat zyrtarë që do ti ken në zgjedhjet e 6 tetorit.

E SPONZORIZUAR

“LDK dega në Lipjan ka kandidatët e vetë për deputet të cilët do ti mbështesim fuqishëm në zgjedhjet e 6 tetorit”, ka shkruar LDK-Lipjan

Kujtojmë nga LDK – Lipjan kandidatë për deputet janë:

Shkelzen Hajdini, Vlora Limani Hajnuni, dhe Ilir Tasholli.