Java Europiane e Lëvizshmërisë – “Dita pa Makina”

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

Në kuadër të Javës Europiane së Lëvizshmërisë, Drejtorati për Planifikim, Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, sot kanë organizuar aktivitete për lëvizjen e qytetarëve me biçikleta në pjesë të qytetit e që synojnë të promovojnë ndërgjegjësimin e qytetarëve për të përdorur sa më pak mjetet që ndotin ambientin, njofton Komuna.

Këtij aktivitetit i’u bashkangjit edhe Kryetari Imri Ahmeti me bashkëpunëtorë me ç’rast falenderon të gjithë pjesëmarrësit për përcjelljen e mesazhit i cili kishte për qëllim përmirësimin e shëndetit publik dhe cilësinë e jetës përmes lëvizjes së qytetarëve lipjanas me biçikleta duke ndikuar kështu në ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit.

Për të shënuar këtë ditë, nisja është bërë nga sheshi “Adem Jashari” dhe ka vazhduar përgjatë rrugës “Skëndërbeu”, duke u kthyer në rrugën “Gjergj Fishta” (përballë shkollës fillore “Vëllezërit Frasheri”, pastaj në rrugën “Hamzë Jashari” (përballë gjykatës) dhe ka përfunduar prap në sheshin “Adem Jashari”.

SHIKO MË SHUMË

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

Vendosen 35 kamera të sigurisë në fshatin Magurë

Kryetari i Komunës së Lipjanit z. Imri Ahmeti, theksoi rëndësinë e këtij projekti për...