Janjevë, persona të panjohur sulmojnë deri sa ishte në shtëpinë e tij

 Janjevë, persona të panjohur sulmojnë deri sa ishte në shtëpinë e tij

Sipas raportit 24 orësh nga Policia Kosovës bëhet e ditur se në Janjevë, Lipjan viktima mashkull kosovar  ka raportuar se persona të panjohur e kanë sulmuar atë deri sa ishte në shtëpinë e tij.

Dyshohet se personat kishin tentuar të kryejnë vjedhje.

Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar në QKUK për tretman mjekësor.

/LipjaniNews/

LipjaniNews.com