Imri Ahmeti: Shumë shpejtë do të përurohet shkolla re në Magure

Kryetari Imri Ahmeti përmes llogarisë së tij në facebook ka shkruar duke thënë se shumë shpejtë do të përurohet shkolla re në Magure, një shkollë me infrastrukturë moderen dhe me të gjitha elementet përcjellëse.

Ahmeti po ashtu ka shkruar se edhe në Kraishtë kanë filluar punimet në ndërtimin e Sallës Sportive.

E SPONZORIZUAR