Imri Ahmeti: Ne mbetemi të përkushtuar për të vazhduar Me Punë, për Lipjanin

Kryetari Imri Ahmeti ka falenderuar qyetarët për një proces të mirë zgjedhor, për sjellje korrekte dhe për përgjegjësinë e lartë që treguat gjatë fushatës dhe procesit zgjedhor në tërësi

Postimi i plotë nga Ahmeti:

E SPONZORIZUAR

Të dashur qytetarë ju falënderojmë shumë për një proces të mirë zgjedhor, për sjellje korrekte dhe për përgjegjësinë e lartë që treguat gjatë fushatës dhe procesit zgjedhor në tërësi.
Me këtë rast unë ju falënderoj lartë për vlerësimin dhe konfirmimin e besimit tuaj ndaj punës tonë.
Ne mbetemi të përkushtuar për të vazhduar Me Punë, për Lipjanin.
Besimi juaj për ne është përgjegjësi.
Jemi falënderues dhe obligues të përhershëm ndaj vlerësimit tuaj.
Me respekt, IA.