Hoti: Urime 4 korriku Amerikë! Urime të gjithë miqve amerikanë!

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti, i ka uruar Shtetet e Bashkuara të Amerikës me rastin e 244 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së saj.

Ai ka thënë se është gjithmonë mirënjohës për kontributin amerikan për Kosovën dhe popullin shqiptar.