Grabitje në Lipjan

 Grabitje në Lipjan

Foto: Ilustrim

Sipas raportit nga Polcia Kosovës bëhet e ditur se në Lipjan nkuesi mashkull kosovar punëtor-taxi ka njoftuar se gjersa ka qenë duke i vozitur tre pasagjer njëri nga ta nën kërcënimin e thikës i ka grabit 17 euro dhe një celular.

Sipas ankuesit të dyshuarit janë larguar me veturën Audi A3 me targa të Shqipërisë.

Nuk raportohet për të lënduar.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori kujdestar.

LipjaniNews.com