Filloi asfaltimi i rrugëve dhe rrugicave në Ribar të Madh

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...
10551089_313648495468750_3026121740911690784_n
14 Korrik, 2014- Sot ka filluar asfalltimi i rrugëve dhe rrugicave në fshatin Ribar i Madh, ku edhe Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti bëri inspektimin e punimeve. Në një trashësi prej, 7 cm dhe gjersi 3 m po bëhet asfalltimi i rrugëve nga firma” Papenburg & Ardiani Sojevë”.
Në këtë rast, kryetari Ahmeti, tha se me asfaltimin e kësaj rruge dhe rrugicave të tjera banorët e fshatit Ribar i Madh, në përgjithësi do ta kenë të rregulluar infrastrukturën rrugore./LipjaniNews.info/

10492392_814849781860169_8952594257762603089_n

10441913_814849731860174_5014635581982561328_n

10470791_814849561860191_3543809412184057085_n

SHIKO MË SHUMË

Grabitje e armatosur në Llugaxhi

Policia Kosovës ka njoftuar se ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se deri sa ishte...

Lëndohet një burrë në Lipjan, u godit me plumb të pushkës ajrore

Një burrë në Lipjan ka pësuar lëndime trupore, pasi i njëjti është goditur nga...

Vendosen 35 kamera të sigurisë në fshatin Magurë

Kryetari i Komunës së Lipjanit z. Imri Ahmeti, theksoi rëndësinë e këtij projekti për...