Edhe 76 motokultivatorë për fermerët lipjanas

 Edhe 76 motokultivatorë për fermerët lipjanas

Nënkryetari Komunës, Fauz Xhemajli me bashkëpunëtor ka marr pjesë në shpërndarjen ë 76 motokultivatorëve për bujqit lipjanas.

Nënkryetari Xhemajli shtoi së Komuna do të vazhdojnë ta përkrahë këtë sektor dhe do të ju qëndroj afër fermerëve, njofton Komuna.

Shpërndarja ë 76 motokultivatorë që është bërë sot është në kuadër të fazës së dytë të shpërndarje

</div

LipjaniNews.com