Dy vjeçari nga Lipjani, Gjensur Rifati ka nevojë për ndihmën tuaj

 Dy vjeçari nga Lipjani, Gjensur Rifati ka nevojë për ndihmën tuaj

Dy vjeçari, Gjensur Rifati, ka nevojë për ndihmën tuaj. Kjo pasi ai vuan nga disa sëmundje të rënda për të cilat duhet të holla për shërim, gjë që familja e fëmijës nuk mundet t’i sigurojë.

Vogëlushi vuan nga sëmundjet “Oral clefts ose Orofacial clefts”, “Hernie Abdominale”si dhe “Konstipacioni”.

Familja e fëmijës kërkon të holla për t’i ndihmuar për shërim. Nëse dëshironi t’i ndihmoni këtu keni të dhënat:

Të dhënat bankare: BPB: Xhevat Rifati
Numri i xhirollogarise: XK05-1300003600636984
Numrat kontaktues: 044 617 517, 044 271 585

LipjaniNews.com