Drunjët e dëmtuar i zëvendësohen me fidane të reja

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka bërë mbjelljen, zëvendësimin e drunjëve dekorativ të cilat janë dëmtuar në qytetin e Lipjanit.

Kryetari Ahmeti tha se ambienti duhet të ruhet nga të gjithë, dëmtimi i drunjëve dekorativ është në dëm të ambientit, andaj duhet të ruajtur dhe kujdesur nga të gjithë, njofton Komuna.

Komuna e Lipjanit ditë më herët ka apeluar për të gjithë qytetarë që mos të dëmtojnë drunjët dekorativ që gjendën në qytet