DKA-Lipjan njofton për mbajtjen e Provimit të Maturës Shtetërore 2020- afati i dytë

 DKA-Lipjan njofton për mbajtjen e Provimit të Maturës Shtetërore 2020- afati i dytë

Drejtorati Komunal i Arsimit njofton të gjithë nxënësit maturant se Provimi i Maturës Shtetërore 2020 – afati i dytë do të mbahet nesër, më 10.10. 2020, duke filluar nga ora 10:00 dhe përfundon në orën 12:30


DKA në harmoni me rekomandimet e IKSHPK-së ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme, njofton Komuna.


Lusim nxënësit që të ruajnë distancën prej 2 metra dhe gjatë gjithë kohës secili të bartë maskën.

LipjaniNews.com