Dita e Pavarësisë së Kosovës, fillon dekorimi qytetit Lipjan

Në qytetin e Lipjanit ka filluar dekorimi i sheshit me flamuj, si dhe Komuna e Lipjanit ka njoftuar për një seri aktivitetesh të ndryshme që janë mabjtur dhe do të mbahen ditëve në vijim, kushtuar 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës.