Diku 5 orë e diku 6, del orari i reduktimeve për 24, 25, 26 dhe 27 shtator

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Tahiri: Mos të ketë presion politik te KPM-ja

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të mos ketë presion...

Sulmi terrorist në Banjskë, Gjykata ua vazhdon edhe për nga dy muaj paraburgimin tre të dyshuarve

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka zgjatur edhe për dy muaj paraburgimin tre të...

KEDS ka njoftuar për ndërprerje të rrymës, shkaku i punimeve në rrjet.Njoftimi i plotë:

24.09.2022Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:Dalja 10 kV Livadica (kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, demontimi i shtyllave 10 kV në Dumnicë te Tihovcët.

25.09.2022Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren1.

NS 110/10kV PrizreniNga LP 10kV Zhupa do të ndërprehen këta trafostacione:

TS 10/10 kV kV Struzhe I (me kod 31000026008) nga ora 09:00 deri 15:00TS 10/10 kV kV Nepregosht I (me kod 31000026004) nga ora 09:00 deri 15:00

TS 10/10 kV kV Nepregosht II (me kod 31000026005) nga ora 09:00 deri 15:00TS 10/10 kV kV Manastirica I (me kod 31000026006) nga ora 09:00 deri 15:00

TS 10/10 kV kV Manastirica II (me kod 31000026007) nga ora 09:00 deri 15:00TS 10/10 kV kV Manastirica 3 (me kod 31000026030) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Struzhe I, Nepregosht I, Nepregosht II, Manastiricë I, Manastiricë II, Manastiricë 3Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, pastrim i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar.

25.09.2022Punime nga palët e treta

Ferizaj1.

TS 35/10kV Ferizaj IIINga dalja 10 kv Ylli 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ndërtesa (kodi: 40042015223) prej orës 10:00 deri në ora 16:00Vendet: TS 223 Ndërtesa.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët 1600A sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.26.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemitPejë

1Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gurakoci (kodi 500520) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran, Gurakoc, Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Vërejtje! Dalja ka BRRE – Onix Solar – kodi: 50052006045.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Ferizaj1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Shtime, Lagjja e Pajtimit dhe Godanci I Ulët.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me te rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

LP 10[kV] Baza e Asfalltit (kodi: 41000005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00Vendet: fshatrat: Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Gjilan

1.Nga NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali (kodi: 61065005 ) nga ora 10:00 deri 15:00Vendet: fshati Mogillë; rrugët: Zona Industriale Viti-Kllokot (një pjesë), Bizneset në rrugën Kllokot-Viti, rr. e Preshevës (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.2.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:LP 10[kV] Strezovci (kodi: 62000005 ) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë); fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Strezoc, Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi: 61067003) nga ora 09:00 deri ne ora 14:0Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Mitrovicë

1.Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Studime (kodi: 73000013) prej ores 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Studime-2,TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrfikëset (Studime),TSSH 2-Maji, Studime, Grupi I biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber Kuraja

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesvePrishtinë

1.Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.2

Nga TS 35/10 kV Fushe Kosovë do të ndërprehet:Dalja 10kV Bardh i Madh (kodi:15018018 ) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) nga ora 09:00 deri 14:00Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.4.

NS 35/10 [kV] Fushë Kosova II do të ndërprehet:Dalja 10[kV] Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 14:00 deri 14:30

Vendet: Miradi e Epërme,Miradi e Poshtme, Interpres Kosova Sot, ,Al Trade,Petroll Oti Sllovenia, Imer Berisha “Bylmeti”Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.NS 35/10 [kV] Fushë- Kosova II

Nga dalja 10[kV] Miradi e Epërme do të ndërprehen:NS 10/0.4kV me cod- 15018019115 Miradi e Ulët – Bullatovci nga ora 09:00 deri në ora 14:30

NS 10/04 kV-me cod- 15018019012 Miradi e Ulët-Xhamia nga ora 09:00 deri në ora 14:30Vendet: Miradi e Ulët (Lagjja Bullovci dhe Xhamia).

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar dhe konzollës së dëmtuar.Prizren

1.Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi: 30036008) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) prej ores 09:00 deri në ora 16:00Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.Gjakovë

1.Nga TS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xërxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Fshati Xërxë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.26.09.2022

Punime në projekte investiveMitrovicë

1.TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 09:00 deri ne ora 17:30Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonicë, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve në trasenë ekzistuese.27.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemitFerizaj

1.Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku (kodi 400430) pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV nga ora 11:00 deri 15:00.Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë); fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë) dhe Laq (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.2.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:LP 10(20)kV Kraishta (kodi: 41000002) nga ora 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.Nga NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Komogllava (kodi: 40000009 ) nga ora 09:00 deri në ora 14:00Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magj.Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varosh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.4.

NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:Dalja 20 kV Drenica (kodi: 41048001 ) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe ShalëArsyeja: Mirëmbajtje preventive.

5.Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej ores 10:00 deri në ora 15:00Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi UÇK (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë); fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Reçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.Gjilan

1TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (kodi: 62000014) prej ores 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.Mitrovicë

1.TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (kodi:73000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, montimi i ndërsit linor te Malokët Druar.2.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Pejë

1.Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi izolatorëve.2.

NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:LP 10[Kv] J05-Zajmi (kodi: 52000104) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë1.

Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve

2.TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Albana (Kodi: 15018008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-së.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.Prizreni

1.Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusht Gorozhup (kodi: 30035008) nga ora 10:00 deri 15:00Vendet: fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).2.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:Dalja 10 kV Pirana (kodi: 30034008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshati Piranë.Arsyeja Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.Nga TS 110/35/10 kV] Rahovec do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi: 82000010) në dy termine nga ora 09:00 deri 14:00.Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.26.09.2022

Punime në projekte investiveGjakovë

1 .Nga TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçueseve dhe e konzollave në shtyllat e reja.2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.TS 35/10 kV Malisheva

Nga Dalje 10 kV Caralluka do te nderprehet:TS 10/04 kV Caralluka 3 (kodi: 82082001017) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: TS 017 Caralluka 3Arsyeja: Shtrirja e përçuesve, montimi i izolatorëve dhe projektet investive.

27.09.2022Punime nga palët e treta

Prishtinë1.

Nga TS 35/20 kV Fushë- Kosova IILP 20kV Dalja nr.3 (kodi: 10012284) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Dardania, një pjese te rr. Pajazit Islami, një pjesë te rr. Xhemajl Mustafa, një pjesë te rr. 28 Nëntori , një pjesë e rr. 17 shkurti dhe një pjesë e rr. Kuvendi i Lezhës.Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

SHIKO MË SHUMË

Tahiri: Mos të ketë presion politik te KPM-ja

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të mos ketë presion...

Sulmi terrorist në Banjskë, Gjykata ua vazhdon edhe për nga dy muaj paraburgimin tre të dyshuarve

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka zgjatur edhe për dy muaj paraburgimin tre të...

Arrestohet një person në Prishtinë, kërkohej me 14 urdhëresa të gjykatës

Një person është arrestuar sot rreth orës 00:20 nga njësitet e stacionit policor veriu...