Deri në 9 orë e gjysmë pa rrymë, këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të energjisë nesër

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Viktima e aksidentit në Lipjan është një 71-vjeçar

Një person e ka humbur jetën si pasojë e një aksidenti që ka ndodhur...

Po bënin gara në rrugën Lipjan-Veternik, gjobiten shoferët

Njësia për Kontroll të Autostradave në kuadër të planit “Parandalimi i garave ilegale të...

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të shtunën në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Madje në disa vende, si në Gjakovë, mungesë të rrymës do ketë për 9 orë e gjysmë, nga ora 08:30 deri në orën 18:00.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor 10 kV.

3.

TS 220/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çikatovë (kodi: 16100011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.5 (kodi: 11000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 15:00-15:10

Vendet: rr.Muharrem Fejza një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku, rr.Abdullah Presheva, rr.Jakov Xoxa, rr.Nue Përlleshi dhe rr.Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.5 (kodi: 19000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 15:00-15:10

Vendet: rr.Muharrem Fejza- një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku, rr.Abdullah Presheva, rr.Jakov Xoxa, rr.Nue Përlleshi dhe rr.Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV SHPK Lirim Hysen Haxhaj (kodi: 19000076171) prej orës 09:00 deri në ora 15:10

Vendet: rr.Muharrem Fejza- një pjesë, rr.Jakov Xoxa, rr.Nue Përlleshi dhe rr.Ahmet Korenica.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave në trafostacionin Lirimi.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gjilani I (kodi 600600) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), F. e Radiatorëve, F. e Tekstilit I, F. e Tekstilit II-Albimi, F. e Tekstilit III, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë); fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetoci dhe Arkatana.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushe (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojzë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendsimi I shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçusve dhe izolatorëve.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga dalja 10 kv J35 Veterniku II do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im këta TS-a nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV Llapnasella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” Arbëria” (Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P. (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA TS Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani) (Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3 ( TE Mercedesi) (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kV Gani Aliu (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk. (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani) (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura Kobake (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV N.T.”Luli”-Lulzim Marevci (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV Naser Mustafa – objekti banesor (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV Afrim Hoxha (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk) (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonierka-Renulual Betoni (Kodi:19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4 (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV Thesar Llapashtica (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI” (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi:19000035264)

51 .NS 10/0.4 kV Albatros Company (Kodi:19000035276)

Vendet: Llapnasellë 1, Llapnasellë 2,Llapnasellë 3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë Ferizaj

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Afrim Hisen Hoti (kodi: 82082001029) nga ora 09:00 deri 17:00

TS 10/04 kV Besim Hoti (kodi: 82082001030) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: TS Afrim Hisen Hoti dhe TS Besim Hoti.

Arsyeja: Shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve, projektet investive.

3.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:30-09:00 dhe 17:30-18:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

4.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1 do të ndërprehen:

NS 10/0.4[kV] Bordasan (kodi: 80080012302) prej orës 08:30 deri në ora 18:00

NS 10/0.4[kV] Bordasan 2 (kodi: 80080012505) prej orës 08:30 deri në ora 18:00

NS 10/0.4[kV] Doblibare (kafe) (kodi: 80080012500) prej orës 08:30 deri në ora 18:00

NS 10/0.4[kV] Kulla Doblibare (kodi: 80080012299) prej orës 08:30 deri në ora 18:00

Vendet: Bordasan dhe Balldrin.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e përçuesit të ri, vendosja e konzollave dhe lidhja e linjës së re të tensionit të mesëm në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 [kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës nën tension, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

SHIKO MË SHUMË

ASK: Deri më tani në Kosovë janë regjistruar 530 mijë banorë

Agjencia e Statistikave të Kosovës po mban konferencën e radhës lidhur me ecurinë e...

Moti sot kryesisht me diell, temperaturat deri 15 gradë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se kjo javë do të jetë me kushte...

Sveçla: Lista Serbe e udhëzuar nga Beogradi bojkotoi e sabotoi zgjedhjet në katër komunat veriore

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla është shprehur se Lista Serbe e udhëzuar...