Demarkacioni ratifikohet veç me ‘detyrimin e deputetëve’ (Video)

Ratifikimi i marrëveshjes që përcakton vijën kufitare me Malin e Zi, nga analistët po shihet si e pa kuptimtë dhe një gjë e tillë sipas tyre mund të ndodh vetëm me imponimin e deputetëve.

Mazllum Baraliu, Profesor në Universitetin e Prishtinës, thotë se është e pa pranueshme dhe irracionale që të insistohet me ratifikimin e kësaj marrëveshje kështu siç është, raporton Tribuna.

E SPONZORIZUAR

Madje Baraliu thotë se ky ratifikim mundë të ndodh vetëm me imponim të deputetëve pasi disponimi i deputetëve për ratifikim nuk është aspak i tillë.