Bilanci me Covid-19 në Lipjan: 394 raste pozitive, 339 të shëruar, ndërsa 40 raste janë aktive!

 Bilanci me Covid-19 në Lipjan: 394 raste pozitive, 339 të shëruar, ndërsa 40 raste janë aktive!

FOTO: Ilustrim

Drejtoresha Shëndetësisë në Lipjan, Dr.Merita Bytyqi ka treguar bilancin e fundit me Covid-19 në Komunën e Lipjanit që nga fillimi pandemisë, transmeton LipjaniNews.

Përmes një postimi në facebook ka treguar se  gjatë tërë javës, vetëm 5 raste të reja pozitive në Covid-19, 11 të testuar dhe vetëm 9 të shëruar!
“Që nga fillimi i Pandemisë deri më sot në Komunën tonë janë gjithsejt 394 raste pozitive, 339 të shëruar, ndërsa 40 raste janë aktive! Statistikë e kënaqshme, por përderisa vazhdon të rritet numri në Kosovë, nuk duhet të jemi aspak komod”, ka thënë Bytyqi.

 

LipjaniNews.com