Bëhen homazhe në Krojmir

Një delegacion i Komunës së Lipjanit i udhëhequr nga kryesuesi i Kuvendit Komunal, Daut Azemi sot me rastin e ditës së shkollës “Katër dëshmorët” në fshatin Krojmir, ka bërë homazhe dhe ka vënë kurorë lulesh pranë pllakës përkujtimore të dëshmorëve të këtij fshati.

Image may contain: 5 people, people standing, sky, cloud and outdoor
Image may contain: 2 people, sky, cloud and outdoor