Arrestohet një person në Lipjan

 Arrestohet një person në Lipjan

Foto: LipjaniNews / Ilustrim

Dje është arrestuar një person në Lipjan, dhe është dërguar në vuajtje të dënimit.

Raporti nga Policia Kosovës:

Rr. Avdi Kelmendi, Lipjan 08.10.2020-07:30. Bazuar në urdhëresën e Gjykatës është arrestuar dhe dërguar në vuajtje të dënimit një mashkull kosovar.

LipjaniNews.com