Arrestohen dy persona në Lipjan

 Arrestohen dy persona në Lipjan

Foto: LipjaniNews

Policia Kosovës ka njoftuar se në Vrellë të Gadimes dhe në Llugaxhi janë arrestuar dy persona të kërkuar nga Policia Kosovës.

Raporti plotë nga Policia Kosovës:

Fshati Vrellë i Gadimes, Lipjan 09.11.2020 – 09:00. Në bazë të urdhëresës së gjykatës, është arrestuar i kërkuari m/k dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Hajvalisë.·

Në bazë të urdhëresës së gjykatës, është arrestuar i kërkuari m/k dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Hajvalisë.

LipjaniNews.com