Aktivizohet alarmi i një banke në Lipjan, intervenon Policia

 Aktivizohet alarmi i një banke në Lipjan, intervenon Policia
Aktivizimi i një alarmi të një filjale të bankës në Lipjan, ka bërë që të intervenoj Policia Lipjanit menjëher.
Këtë e ka konfirmuar për LipjaniNews, komandanti stacionit Policor në Lipjan, Bashkim Bytyqi.
“Një alarm i bankës i ka aktivizu policinë me u përgjigj në rast por ka qenë vetem alarmi dhe nuk ka pas asgjë tjeter”, tha Bytyqi për LipjaniNews.

LipjaniNews.com