Aksident në Lipjan (FOTO)

 Aksident në Lipjan (FOTO)

Një aksident ka ndodhur në rrugën Lipjan-Shtime, afër rreth rrotullimit për Magurë, transmeton LipjaniNews.

Në vend ngjarje janë parë Policia Kosovës dhe njësitet të tjera relevante.

Foto: Jeta ne Lipjan

 

LipjaniNews.com