KEDS njofton se kush mbetet nesër pa energji-elektrike

PUBLIKUAR

LAJME TË TJERA

Tahiri: Mos të ketë presion politik te KPM-ja

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të mos ketë presion...

Sulmi terrorist në Banjskë, Gjykata ua vazhdon edhe për nga dy muaj paraburgimin tre të dyshuarve

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka zgjatur edhe për dy muaj paraburgimin tre të...

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet, të cilat parashihet të kryhen nesër.

Kësisoj shumë vende do të mbesin pa energji-elektrike, përgjatë kësaj kohe.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec  (kodi: 14016001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliq (kodi: 14016002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka  (kodi: 40042002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi: 80080013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tugjevci (kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka  (kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lushta  (kodi: 70000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lushtë dhe Broboniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave  dhe shtangimi i përçuesve.

Peja

1.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella  (kodi: 54000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë),  Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha  (kodi: 30034011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani 1  (kodi: 32000018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

TS 110/10 kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha   (kodi: 31000012) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 303 Kamber Bruti, 304 Hafiz Ismajl Hakki, 306 Mbretëresha Teutë (një pjesë), 307 Sami Frashëri (një pjesë), 308 Kosova, 310 Adriatiku (një pjesë), 319 Tahir Meha (një pjesë), 320 Emin Pasha, 323 Ardian Zurnaxhiu. Fshatat: Jabllanicë, Katund, Novosellë (një pjesë), Pouskë dhe Sharri (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

28.09.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani  (kodi: 80080012)prej orës 08:30-09:00 dhe 16:00-17:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10 [kV] Gjakova 1do të ndërprehen:

NS 10/0.4[kV] Kulla Vraniq   (kodi: 80080012297)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Kulla Doblibare  (kodi: 80080012299)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Doblibare(dodaj)  (kodi: 80080012301)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Bordosan  (kodi: 80080012302)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Doblibare (kafe)  (kodi: 80080012500)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4[kV] Bordosan 2  (kodi: 80080012505)prej orës 08:30 deri ne ora 17:00

Vendet: Bordasan, Balldrin dhe Vranesh.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e përçuesit të ri, vendosja e konzollave dhe lidhja e linjës së re të tensionit të mesëm në kuader të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

28.09.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora  09:00  deri 16:30

Vendet: Miradi e Epërme, Miradi e Poshtme, Interpres Kosova Sot, Al Trade, Petroll Oti Sllovenia dhe Imer Berisha “Bylmeti”.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

SHIKO MË SHUMË

Tahiri: Mos të ketë presion politik te KPM-ja

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të mos ketë presion...

Sulmi terrorist në Banjskë, Gjykata ua vazhdon edhe për nga dy muaj paraburgimin tre të dyshuarve

Gjykata Themelore e Prishtinës ua ka zgjatur edhe për dy muaj paraburgimin tre të...

Arrestohet një person në Prishtinë, kërkohej me 14 urdhëresa të gjykatës

Një person është arrestuar sot rreth orës 00:20 nga njësitet e stacionit policor veriu...