Vdes Enver S. Olluri nga fshati Krojmir, veteran i UÇK-së

Familjarët dhe miqtë kanë njoftuar se ka ndërruar jetë Enver S. Olluri lindur me 13.04.1979 nga fshatin Krojmir, i njeri Olluri ishte veteran i UÇK-së, vdes pas një sëmundje të rend, varrimi të ndjerit do të bëhet sot me 03.03.2019 në fshatin Krojmir ora 12:00 (me drekë).

E pamja mbahet tre ditë në lagjen Jeta e Re Lipjan.

E SPONZORIZUAR