Reklamo tek LipjaniNews, 40% zbritje me rastin e festës së Pavarësisë

Portali Informativ LipjaniNews fton të gjitha bizneset në Lipjan që të reklamojnë produktet e tyre, kështu duke ndërtuar brendinë tuaj duke reklamuar në Uebin tonë!

LipjaniNews është një medium online i përkushtuar të sjellë tek vizituesit Lipjanas me lajmet më të fundit, tema dhe hulumtime ekskluzive si dhe komente dhe opinione nga autorët më me ndikimin në vend.

E SPONZORIZUAR

Të gjitha llojet e bannerave!