Marketing

Portali Informativ LipjaniNews Mede SHPK fton të gjitha bizneset në Lipjan që të reklamojnë produktet e tyre, kështu duke ndërtuar brendinë tuaj duke reklamuar në Uebin tonë!

LipjaniNews është një medium online i përkushtuar të sjellë tek vizituesit Lipjanas me lajmet më të fundit, tema dhe hulumtime ekskluzive si dhe komente dhe opinione nga autorët më me ndikimin në vend.
Tel: 044 444 634

Më shumë rreth çmimeve na shkruani në Email:  [email protected]

Më poshtë gjeni Banner-at sipas vendit dhe kohsgjatjës në detaje.

Ky banner shfaqët në momentin kur hapet portali Rajonal LipjaniNews.com

(BANNER 1)  728×90

Po ashty ky banner shfaqet në momentin kur hapet Portali rajonal LipjaniNews.

(BANNER 2) 300×250

Ky baner shfaqet me të klikuar artikulli në fillim të qdo artikulli…

(BANNER 3) 728×90

Ky banner shfaqet nga ana e djatht ne momentin kur klikohet qdo artikull…

(BANNER 4) 300×250

Në fund të qdo artikulli të LipjaniNews…

(BANNER 5) 336×280

Menyja rense LipjaniNews…

(BANNER 6) Sipas porosisë…

Sqarim:

Qdo banner tjetër mundët të rregullohet sipas nevojës apo kërkesës! Tel: 044 444 634

Nëse dëshironi të reklamoni në portalin tonë, shkruani në:

Email:  [email protected]

KUSH JEMI NE

Themelimi i një gazete WEB në Lipjan ishte më se i nevojshëm për qytetarët e këtij vendi.

Nevoja për tu informuar rreth ndodhive të ndryshme në rajon e më gjerë ,mungesa e informimit çuan deri në krijimin e portalit LipjaniNews.

Portali Informativ LipjaniNews është themeluar qysh me 23.06.2014 dhe tashmë po bëhen dy vite që nga krijimi i tij.

Që nga data e lartpërmendur e themelimit portali vazhdimisht ofroi informacione të ndryshme të cilat ishin në interes për publikun, duke fituar lexues të shumtë të cilët akoma i qëndrojnë besnikë këtij portali.

Fillimi i LipjaniNews ishte më tepër sesa sfidues. Kështu,duhej gjetur stafi profesional i gazetës. Duhej kërkuar njerëz profesionalë që jetonin dhe vepronin në komunën e Lipjanit.
Tel: 044 444 634

LipjaniNews kishte nevojë t’i jepnin shpirt dhe frymë kombëtare fjalës së lirë shqipe në Lipjan.