Policia jep detaje për therjen e nxënësit me thikë në Fushë-Kosovë

Sot në rrugën “Nëna Terezë”, në Fushë Kosovë, saktësisht në afërsi të shkollës një nxënës është therur me thikë.

Me të dalë në vendin e ngjarjes policia ka konstatuar se ka të bëj me një rast të therjes me thikë  ku viktima:

V. A mashkull, 17 vjeç. Ai ka marrë plagë nga arma e ftohët dhe i njëjti menjëherë është dërguar në QKUK për trajtim mjekësor .

“Lidhur me këtë rast, policia ka arritur të identifikoj dhe të arrestoj personin e dyshuar: A. A, mashkull,  17 vjeç”, tha policia.

“Mbështetur në rezultatet e para të punës policore hetuesit kanë ngritur versionin e hetimit se ngjarja është paraprirë nga një mosmarrëveshje në mes të dyja palëve.

Ndaj të dyshuarit pas marrjes së autorizimit nga ana e  Prokurorit të shtetit, policia ka shqiptuar masën e arrestit policor për ta dërguar më pas në qendrën e mbajtjes”, thuhet në njoftimin e policisë, transmeton Gazeta Express.