Osmani: Forca Dardanë! Ju jeni inspirimi ynë i përditshëm

Pak minuta para se të nisë ndeshja mes Kosovës dhe Anglisë, kandidatja e LDK-së për kryeministre Vjosa Osmani i ka mbështetur djemtë e Kombëtares së Kosovës.

Ajo ka thënë se ata janë sonte në Angli për ta jetësuar ëndrrën e të gjithëve.

E SPONZORIZUAR

“Djemtë e Kombëtares së Kosovës, sonte, në Angli, për të vazhduar ëndrrën e të gjithë neve. Forca Republika e Kosovës! Forca Dardanë! Ju jeni inspirimi ynë i përditshëm”.