Lipjan, Poliklinika Shpeb Med me aparaturë e teknologjisë së avancuar, SIEMENS dhe PHILIPS

PUBLIKUAR

𝗨𝗹𝘁𝗿𝗮𝘇𝗲𝗿𝗶 i brendit të njohur botëror 𝗦𝗶𝗲𝗺𝗲𝗻𝘀, vazhdon të rrisë numrin krahas ultrazërave të tjerë të markës 𝗦𝗶𝗲𝗺𝗲𝗻𝘀 dhe 𝗣𝗵𝗶𝗹𝗶𝗽𝘀 në Poliklinikën Shpeb Med. Aparaturë e teknologjisë së avancuar duke ofruar informata në diagnostikimin e saktë dhe të shpejt të sëmundjeve të ndryshme.
Poliklinika Shpeb Med, po ashtu në kuadër të Laboratorit të saj posedon aparaturën laboratorike të brendeve të njohura, si; 𝗦𝗶𝗲𝗺𝗲𝗻𝘀, 𝗥𝗼𝗰𝗵𝗲, 𝗩𝗶𝗱𝗮𝘀, 𝗛𝘂𝗺𝗮𝗦𝘁𝗮𝗿, 𝗦𝘆𝘀𝗺𝗲𝘅, të gjitha këto të dëshmuara me saktësi në rezultate të fituara sipas ISO standardeve.
Poliklinika Shpeb Med njihet në rajon me Profesionalizmin Specialistik dhe Teknologjinë e avancuar diagnostike të brendeve të njohura në tërë botën, duke plotësuar hallkën e domosdoshme në drejtim të shëndetit të pacientit.
Falënderojmë përfaqësuesit e këtyre brendeve për bashkëpunimin, përkrahjen dhe ofrimin e risive në hapë me kohën.
Për termine në departamente të ndryshme specialistike, kontaktoni në numrin;
𝟬𝟰𝟰𝟯𝟭𝟴𝟱𝟱𝟱
𝟬𝟰𝟵𝟯𝟭𝟴𝟱𝟱𝟱
Rr. Shën Lauri Nr.19, Lipjan 14000
𝗦𝗵𝗲𝗻𝗱𝗲𝘁𝗶 𝗷𝘂𝗮𝗷, 𝗽𝗿𝗶𝗼𝗿𝗶𝘁𝗲𝘁 𝗽𝗲𝗿 𝗻𝗲!

LAJME TË TJERA

“Isha para spitalit duke prit”, deputeti Rashit Qalaj në një rrëfim të rrallë për jetën private

Deputeti, Rashit Qalaj, ka rrëfyer dy momentet më të lumtura dhe ato më tē...

Melisa Lleshi: Dua ta adoptojë një fëmijë, ndoshta vitin tjetër

Melisa Lleshi është banorja më e re e Big Brother VIP Kosova. Reklama Ajo i është...

E konfirmuar: Ndërron jetë i dyshuari për plagosjen e dy grave në Fushë Kosovë

Ka ndërruar jetë Sabit Islami, i dyshuari për plagosjen e dy grave sot në...

Uzuni fantastik, shënon dy gola për Granadan

Granada ka shënuar fitore ndaj Andorras në kuadër të La Liga 2. Futbollisti shqitar, Myrto...

SHIKO MË SHUMË

LipjaniNews – ofertë Marketingu për 12 Muaj

Portali LipjaniNews në kuadër të bashkëpunimit me bizneset, ka krijuar hapësirën e nevojshme për...

24h në shërbimin tuaj, Radio Taxi Arioza Lipjan

Radio Taxi Arioza 24 orë tani e tutje në sherbimin e qytetarëve ku do...

Hello Mgid