Lebletore dhe free shop Kosova në Sheshin Adem Jashari Lipjan

Lebletore dhe free shop Kosova me lokacion në sheshin Adem Jashari në Lipjan tashmë me produktet më të freskta.

Fara, bambus, miser, eblebi, kikirka, bonbona me ngjyrë, rrush i terur, cigare, mbushje, popkek, chipsa, fistek, pije të freskta etj.

E SPONZORIZUAR