LAJMI FUNDIT: Tanimë në Lipjan mund të luani edhe PUBG, Fortnite dhe CSGO vetëm tek Xoni PS

Tani me në Lipjan mund të luani edhe PUBG, Fortnite dhe CSGO vetëm tek Xoni PS

Xoni PS tani ofron teknologjinë më të re të Gaming PC-ve, si dhe teknologjinë me të re të maus’ve, specifik për Gaming “Rozer Mamba”.

Tanimë mund të luani lojëra të ndryshme kompjuterike si: PUBG, Fortnite, Csgo etj..

Tek Xoni PS çdo gjë në hapë me kohen!