Kozhani Dekor tash edhe me “Galaxy” fasad moderne (FOTO)

Kompania profesionale për fasadim Kozhani Dekor në Lipjan në kuadër të shumë shërbimeve të tjera tashmë ka filluar me fasadimin më të ri dhe modern “Galaxy”.

Ndryshe, Kozhani Dekor me seli në Lipjan është kompania më profesionale për rekalizimin e shumë punimeve me Knauf, Fasad, Stiropor, Glet, Ngjyra.

044 568 037

Artikull i sponzorisuar!