Impresum

Botues: LipjaniNews N.SH

Pronar: Sh.Sokoli
Përson i Autorizuar/e: Sh.Sokoli
Marketing: A.Troshupa | [email protected]
Fotografia: F. Dronogllava
Sport: B. Troshupa
Rozë: I.Luzha
Botë/Rajon/Shëndeti/LifeStyle/Tech/Fun : LipjaniNews STAF
Liga Total Lipjan: Liga Total Staf
 
 


IT: B.T LipjaniNews
Email-i i redaksisë: [email protected]
Adresa: “Lidhja e Prizerenit” – Lipjan / 14000 Lipjan /
Tel: 044 444 634


Zhvillimi: LipjaniNews Media
Mundësuar nga ALBA HOST
 


Aktivitetet sipas ARBK-së:
6312 Web portalet Primarë
7312 Publiciteti përmes mediave Sekondarë
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera
7420 Aktivitetet e fotografimit Tjera
6391 Aktivitetet e agjencive të lajmeve Tjera
8552 Arsimi kulturor Tjera
Data e konstituimit 2014.09.22
Data e Aplikimit 2014.09.22

 

Statusi ne ARBK Aktiv
www.LipjaniNews.com