Gjenerata ’99: Ermali – i lindur gjatë luftës në malet e Drenicës

Ermal Cani ka lindur në malet e Baicës, me 13 prill 1999. Ai tani është student në Prishtinë. Po si e sheh Ermali kohën e luftës, të ardhmen e tij, raportet Kosovë – Serbi dhe a do të shkonte për vizitë në Serbi?

Ndiqeni videon më poshtë:

E SPONZORIZUAR