Bellaina Bau, qindra paisje të firmës Metabo tashmë edhe në Lipjan (FOTO)

Shumë paisje të firmës metabo tashmë mund ti gjeni edhe në Lipjan.

BellainaBau në Lipjan tashmë ka sjell qindra paisje të firmës Metabo, si dhe të firmave të tjera me renome ndërkombëtare.

E SPONZORIZUAR

Bellaina Bau gjendët në rrugën Haradin Bajrami (ndërtesa Stublla) kati i dytë!

Nr tel: 044 285 701

Facebook: https://www.facebook.com/BellainaBau-2124772120917716/