Autolarje “Te Fani” hapë pozitë pune dhe fton gjithë të interesuar të aplikojnë

Autolarje “Te Fani” hapë pozitë pune

Pozita: Pastrues në Autolarje
Lokacioni: Banullë – Lipjan

Kandidatet duhet t’i plotesojnë këto kushte:

E SPONZORIZUAR

1. Të ketë përvoje pune
2. Të jet nga 20 deri ne 30 vjet
3. Të jet i shkathët dhe fleksibil
4. Preferohet të jetë nga komuna e Lipjanit

Të gjithë të interesuarit mundë të lajmërohen në Facebook apo në numrin +377 45 566 631.