50% zbritje në reklamim për nder të 1 Majit

LipjaniNews për nderë të ditës së 1 Majit, ofron 50% zbritje në reklamim për qdo të interesuar mund të lajmrohen në 044 444 634.

Më shumë rreth çmimeve na shkruani në Email:  [email protected]

Më poshtë gjeni Banner-at sipas vendit dhe kohsgjatjës në detaje.

Ky banner shfaqët në momentin kur hapet portali Rajonal LipjaniNews.com

(BANNER 1)  728×90

Po ashty ky banner shfaqet në momentin kur hapet Portali rajonal LipjaniNews.

(BANNER 2) 300×250

Ky baner shfaqet me të klikuar artikulli në fillim të qdo artikulli…

(BANNER 3) 728×90

Ky banner shfaqet nga ana e djatht ne momentin kur klikohet qdo artikull…

(BANNER 4) 300×250

Në fund të qdo artikulli të LipjaniNews…

(BANNER 5) 336×280

Menyja rense LipjaniNews…

(BANNER 6) Sipas porosisë…

Sqarim:

Qdo banner tjetër mundët të rregullohet sipas nevojës apo kërkesës! Tel: 044 444 634