Konkurs kompania e dizajnit & prodhimit të mobileve moderne “ORENDI” (Apliko)

Kompania e dizajnit & prodhimit të mobileve moderne “ORENDI”  ish QMI,
me qëllim të përmbushjes së nevojave të saj, është në kërkim të kandidatëve për punë
të rregullt në dy pozita.

1. Mjeshtër i zdrukthtarisë

E SPONZORIZUAR

• Kualifikimet e kërkuara:

– Përvojë pune në prodhimin dhe montimin e orendive.
– Njohës i mirë i zdrukthtarisë (makinerive të thjeshta dhe të
sofistikuara)
– Të jetë komunikativ, i shkathët dhe të jetë i përshtatshëm per punë
ekipore
– Të ketë patentë shofer, të ketë të përfunduar shkollën e mesme të
zdrukthtarisë (e preferuar)

2. Mjeshtër i ngjyrave

• Kualifikimet e kërkuara:

– Përvoje pune në ngjyrosjen me MDF dhe Dru.
– Njohës i mirë në kombinimin e ngjyrave.

Kompania “ORENDI” iu ofron:
– Pagë të rregullt mujore
– Pagesë jashtë orarit të punës
– Ushqimi i rregullt
– Udhëtimin në relacionin Prishtinë – Fabrikë – Prishtinë

CV-të tuaja mund ti dërgoni në emailin: info@orendi.me, apo të
kontaktoni në
Nr. tel: +383 45 524 000.