​Digjet një shtëpi

Një shtëpi në rrethana të panjohura është përfshirë nga zjarri në Ferizaj.

Rasti e ka raportuar ankuesja femër. Njësit relevante dhe zjarrfikësit kanë dal në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

E SPONZORIZUAR

Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti është duke u hetuar.